Contact|

7e Congres (Psycho)Trauma


8 april 2021 | Online

Heeft u het congres op 8 april gemist? Dan is dit uw kans om achteraf online congresdeelname te boeken!
U krijgt hiermee toegang tot de opname van het gehele congres dat als losse video's online beschikbaar is.

Online congresdeelname achteraf

Op 8 april 2021 organiseerde Logacom de 7e editie van het congres (Psycho)Trauma. Een congres dat voor deelnemers live online te volgen was via livestream, met daarbij de mogelijkheid om via chat-functie vragen te stellen aan de spreker. De lezingen van het congres zijn -inclusief behandeling van vragen door het online publiek- opgenomen en als video beschikbaar gesteld voor deelnemers die niet (de gehele dag) online aanwezig konden zijn op 8 april. Op verzoek van een aantal, stellen wij de video's nu ook beschikbaar voor deelnemers die zich achteraf (na de congresuitvoering) aanmelden voor congresdeelname.

Aanmelding via deze pagina voor OPNAME | 7e Congres (Psycho)Trauma zorgt ervoor dat u achteraf geregistreerd wordt als deelnemer. Behalve de live deelname met mogelijkheid om vragen te stellen, ontvangt u als deelnemer achteraf exact hetzelfde als de deelnemers die zich voor 8 april hebben ingeschreven*.

Na aanmelding (en betaling van factuur) ontvangt u van ons per post een congrestas met congresmateriaal en krijgt u per mail uw persoonlijke logingegevens die toegang geven tot de website met video's van de verschillende lezingen. De vragen die vanuit het publiek gesteld werden en door de sprekers live zijn beantwoord, zijn bij de lezingen opgenomen zodat u deze kunt zien. Heeft u na het zien van de lezing zelf nog een vraag over de inhoud? Wij bieden u achtergrondinformatie en contactgegevens van de spreker, zodat u een verdiepingsvraag kunt stellen en met de spreker in overleg kunt gaan. Bij online deelname achteraf is uiteraard ook toegang tot de evaluatie, accreditatietoets en handouts inbegrepen. Na het bekijken van de video's kunt u de accreditatietoets maken voor registratie als 'present'. Op deze wijze kunt u ook met online deelname achteraf een certificaat van deelname ontvangen en uw accreditatiepunten behalen.

Deze vorm van congresdeelname achteraf is tot een jaar na congresuitvoering beschikbaar. Om deze reden staat de datum bij uw boeking ingesteld op 7 april 2022. 

Inschrijven voor online deelname achteraf doet u heel gemakkelijk online via onderstaande button.

* Het deelnametarief voor 'congresdeelname achteraf' is gelijk aan het deelnametarief voor deelnemers die zich voor 8 april hebben ingeschreven voor congresdeelname.